Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mordförsök utav dig

Dina ögon ler emot mina
Mitt hjärta lättnar när jag tillslut börjar att älska igen

Din vackra utstrålning
En dröm du är så så levande

Jag börjar nu att vänja mig
Med öppna armar jag sträcker mig ut för att kunna röra vid dig

Kärleken jag långt om länge saknat
Vaknar till liv med stormar som berör
Allt blåser upp tills en karusell av skön berusning

O Tiden tickar så snabbt......................................

Och bortom allt liv
Gömmer sig en sorgens tid

Ett sår som aldrig läker
Ett sår som aldrig lyssnar
Ett sår som alltid ger dig

Ett försök för att dölja risporna inom ditt hjärta


Och när du ej längre kan ta på lyckan du känner
Försöker du strypa lika hårt som du innan blivit strypt
Jag skriker och visar dig hur jag plågas för att kunna överleva detta svek
Men så snabbt du tystar känslor så att ingen kan skrika igen................



Mitt hjärta slutar slå............................
Allt är ditt fel skriker hon; du gav mig ingen närhet...................och tårar rinner.......



Du försöker nu låta mig sakna
Något som jag måste försöka återuppliva igen

Varför ska jag då åter sakna
Någon som svikit mig så bra som du

Bara för att du lyckats döda min längtan
Kommer någon åter att återuppliva den igen




Jag försökte men du tillät dig aldrig visa mig levande
I två olika världar vi har hamnat som aldrig kan återupptas igen















Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-04 03:30



Bookmark and Share


  Filosofen2
Vinklippta människor försöker greppa om
kärlekens under, mystiken infinner sig aldrig,
då sinnet aldrig kan få ro.

Som ett övergivet barn skriker din
själ, hennes själ ut den svåra förlust
att just mista det ni inte visste ni
hade.

Kärlek på rosenblad,
kan också göra ont,
men då man faller tar
rosenbladen emot och
omfamnar.

Taggarna sticks, men
då allt hålls ihop sipprar
lite blod ut för att sen
torka på rosenbladen.

Då läkning sker stanna upp utan
att stagnera, lyssna in, fånga upp själen
små spillror. Klistra, lappa och läk
då du finner ny kärlek finner du
läkningens stora kost. då hon kanske
får dig att glömma svarta stunder ur ditt
liv.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi