Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med breda vingar ut

din längtan bort är min sorg
jag vet att du flyger ur mina armar
med breda vingar ut

säg det, du vill gå
jag skulle då lämna
dig åt dina drömmar

strypa mina egna
med dessa oförmögna händer




Fri vers av Marta
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-04 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta