Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har en längre tid haft anledning att fundera över vänskapens inre väsen.....




Drömmen om en vän

 

gråt

för jag ska

hålla om dig

ge dig min värme

all min respekt och medkänsla

 

skratta

och jag ska

glädjas med dig

så att du känner

delad glädje som dubbel

 

berätta

dina bekymmer

jag lovar att lyssna

och försöka att bara ge råd

om du säger att du vill ha dem

 

var tyst

tillsammans

med mig och

känn vänskapens

trygga famn omsluta oss

 

förlåt

mig för det

förflugna ordet

så förlåter jag dig

när du har sårat mig

 

det sägs att

drömmar blir besannade

om man tänker tillräckligt ofta på dem

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-04 22:52



Bookmark and Share


  Yvonne
En ljuv dröm som många har. Men tänk dig att du är den sanna vännen och ger allt av dig själv - och sedan visar det sig att den du gett allt det goda till hela tiden ljugit för dig och istället för att vara en vän tillbaka har stulit från dig och lämnar dig tomhänt! Snopet, men det är väl risken man får ta om och om igen i sitt sökande om man kanske till slut hittar den där riktigt sanna vännen eller...
Kram!
2008-12-05

  Eva Langrath VIP
Vackra ord om vänskap ger du till oss.

Eva
2008-12-04

  Bibbi VIP
Jag tror att Din dröm kommer att bli besannad därför att Du är en person som ingen kan undgå att älska...
Applåd och bokmärke.
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP