Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIC inspirerte till den här dussindialogen


Något litet om att vara värst




Per
-Jag är på världens sämsta humör idag...

Maj-Liz
-På världens sämsta humör just idag?
Du har tur

själv är jag alltid på det humöret


när jag inte är glad eller på väg

mot eller från det ena



av dessa tillstånd och jag är alltid värst

av alla för jag identifierar allting



som en tävling i att vara värst




bara så du vet och är jag inte värst


så blir jag antingen jäkligt glad

över det eller helt enkelt tvärilsk...



...såvitt jag inte befinner mig

mitt emellan förstås


då kvittar det vilket med allting...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-06 00:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Med RIC som inspiration så är det välan bra då.
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP