Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I sanning falla ödets lotter olika


Som't på hälleberget, som't i . . . Om det finns - Vem bär då ansvaret?

 

 

Flott

Gott

Jag mått

 

För annan sämre gått

utanför stått 

frysa fått

 

 - ensam

Där i världen.

 

Dagar grytt

Inget nytt

De frusna flytt

 

Mig därför säg

vem arma styrt

eländets väg?




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-06 16:10

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson