Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den glömda dikten

Ett återkommande många vill lindra
Är små detaljer som går att förhindra

Om varje människa nu tar det för givet
Att människor näst intill dig är som beskrivit

Tom, Tyst, Konstig och en aning Förvirrad
Om dennes motsats för dig ej är bevisad



För om vi granskar alla problem med noggrann professionalism
Finns det ont om plats för kärlekens sammanskapliga symbolism

Fråga dig själv om vilket du vörnar om som mest
Oklarheter som vilar eller granskningens travande häst

Försök se dig runt mer med ett öppet hjärta
Lindrar större delar av din oro än utav den som smärtar




Vi lär oss mer än att förtränga delar
Mänskliga individer vi är, fast med olika selar
















Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-07 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi