Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser på hur dessa människor ständigt Försöker att sälja sig och sin själ för att omdevetet föda perfectionismens giribukar


Tillåt mig att skratta ledsen

Händelser som man dagligen stöter på
Ger ett olustigt leende med oklar komik

Saker måste göras kan såklart förstås
Men ett själskroppsligt underkast har också blivit ett dagligt hyckleri

När Chefer, Politiker och andra förebilder
Säljer sigsjälv för att senare sälja
Börjar dålig moral att frodas och folket följer lika så

Vi är alla människor och det har vi i bakhuvudet skrivet
Med samma hjärna fast med olika grenar



Något som vi är dåliga på är att bryta normer
Krävs det oftast offer för att våra samveten ska vakna

Samvete vad är nu det..............

Samvete med rötter från kärlek
Samvete som ger oss gränser
En känsla, Ett överjag och jaget med en underton ifrån det undermedvetna i psykologens ideologi
En lögn för vissa för att dölja syften
En känsla vars kraft så stor att den får en säker chefsnivån på kärlekens multimillion-internationella-kooperativa företag

Och när nu samveten börjar att tränas
Till att bli en sak som kan göra dig svag

Förtvinas du sakta
Till ett monsterlikt spöke
Utan känslor o kraft för att bli stark igen

Så jag ser saker och ting från andra vinklar
Ej negativa men med perspektiv ifrån...........
varför ?

Tillåter jag mig skratta gråtandes
Om ej människor får njuta av sin personliga expertis och charm














Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-08 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi