Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets komik

Sorglig som glad
Vit som svart

Ibland konstig som klar
Även lättnande som svår

För att omvandla ditt liv till en blivande show
Skåla då med komikens gäster och synvinkelns livsbordoue




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-08 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi