Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände för att skriva om en sann händelse som hände en kusin till mig en gång i tiden, senare drabbade exakt samma händelse även mig, en jag hade känslor för samt en som hade känslor för mig märkligt nog, inte nödvändigtvis i den ordningen


Kärlek är blind, liksom rättvisan







En gång i
tiden var vi
kära, att kyssas

o hålla hand
var vi nära
men fast jag

i just dig
var så kär
o du kändes

mig så när
var du kär
i en annan

och den mänskan
var konstigt nog
kär i mig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2008-12-08 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP