Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klarar mig utan

Jag förstår verkligen inte grejen med det?
Det är mitt liv
Mitt val
Jag bryr mig inte ett dugg om jag gör dig eller någon annan människa stolt.
För Jag klarar mig utan att vara en mer av dina troféer.
Vad gör de för skillnad om du ler extra mycket åt mig?
Eller bara låtsas vara extra glad när jag kommer?
Det är sånt jag får stå ut med varje dag, från alla håll.
Men Det är väll ditt jobb, eller din "mening med livet"
Att göra mig till något jag inte är.
Men det gör mig inte lycklig.
Och om förlåt är ordet du vill ha
Så FÖRLÅT, för att jag lever!
Ska Jag behöva sluta för att slippa det här?




Övriga genrer av ies
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-09 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ies
ies