Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokstäverna bara formar ord och inte ödet

Kom inte till mig
När du inser att orden inte stod för sin mening.
Att bokstäverna bara formar ord och inte ödet
Att det bara lättar för sekunden.
När du förstår att det behövs mod för att nå drömmar
När du fattar att livet inte bara går ut på att vinna, utan att försöka.
När du vaknar upp på morgonen och
tror att livet alltid kommer vara såhär
Utan ägna bara ett tag
Bara någon minut
Åt att tänka på hur ditt liv skulle ha sett ut om du skippat de du valde
Hur du skulle se ut inombords
eller nej,
Tänk inte på de, gjort är gjort.
Och du skulle nog ha varit så där tvivelaktig och patetisk ändå.




Fri vers av ies
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-07 16:38



Bookmark and Share


    sundance-kid
Riktigt bra !
verkligen !
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

ies
ies