Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
once again, är det poesi? och spelar det fortfarande nån roll vad det är.


Det känns bara så lönlöst

Det känns bara så lönlöst
Du lyssnar ju nästan aldrig
Och dom gångerna du lyssnar, tar du ens åt dig?
Men varför skulle du?
Jag är bara ett barn
Rosa eller blå
För ung för att få veta sanningen
För liten för att ha känslor
För omedveten för att ha en egen åsikt
Det är NI
inte VI som är hjärntvättade.
Patetiska! svaga!
Me jag är ju för ung för att få leva,
så varför lyssna på mig?




Fri vers av ies
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-07 16:51



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Så sant det är inte kul att vara vuxen.. men blir man det,, och vem är sanast??
Ett barn ser saker många gånger nyktrare och har inte färgats ännu av alla måsten och varande! bra skrivit ich synd att behöva känna så!!
2008-12-07

  TheDouche
Djupt som oceanen, men jävligt sant... är man ung kan det kännas som, eller rent av vara ignorerad av de äldre generationerna...
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

ies
ies