Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi? Nej Novell ? NejNej Bara ord? Njaah spelar det någon roll?


lycklig utanpå

Ärligt Talat,
Jag bryr mig inte
Det är bara ord som lättar
Det är bara ord som sårar
Men det är så vi är.
Det är inte mitt problem om dom vill vara patetiska
Och intala sina kroppar att dom är totalt Äkta
Visst det finns folk, som är
Helt Fake* som har sminkar över sina själar
för att gömma det riktiga för att dom hellre är
lycklig utanpå och
omedvetet är rätt så sorgliga,
Men Jag Bryr mig inte.
Vi Kommer aldrig bli äkta ändå




Fri vers av ies
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-07 16:46



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Att bry sig om,, är att våga vara,, att säga att man inte bryr sig,, är att bry sig,, Och jag gillar din text,, och jag önsar att du inte tappar bort att bry dig,, för det är det som gör oss till de vi är!!

Mycket bar text om hur saker o ting känns!!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

ies
ies