Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss skapa ett barn inatt



Vill du har ett barn med mig

låt oss skapa ett inatt

sen bär jag det med glädje

i alla månader som går

låter det växa i min kropp



ditt barn

i mig

kärlek




låt oss skapa ett inatt

sen bär jag det med glädje

i alla månader som går

och föder det

i smärta

med all styrka min kropp

och själ har att ge

och sen


älskar vi det tillsammans




Fri vers av Havanna
Läst 855 gånger och applåderad av 48 personer
Utvald text
Publicerad 2008-12-10 10:52



Bookmark and Share


  Gin83
Så oerhört vackert
2023-01-17

  Ronny Berk
en så vacker rubrik, en längtans och kärleks innerliga gåva,ja !
2011-12-31

  Nina Nightwish
Helt underbar:)
2010-03-12

  oMareld
Gud vad vackert!!
Guldapplåd
2009-10-30

  Alfie M
Åh, vad fint du skriver.
2009-07-27

  Nils Teodor VIP
Mycket vackert!
Barn är en otrolig gåva kan jag lova.
Men man får inte alltid sova.
2009-06-16

  sockerspöket
gud så underbar :')
2009-03-14

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ur smärtan kärleken bär fram det den har att ge
2009-03-14

  Cosmic Johanna
Mycket vackert om livets kreativa skaparkraft!:-)
2009-03-14

  Maria Natasja
Vackert!!!
2009-02-20

  Lennart Bång
åhh, vacker text. BAaaaaarn!
2009-02-17

    Maria Malm
Fina rader om denna underbara längtan.
2008-12-12

  Blåbäret
starkt och underbart om band som förenas och består
2008-12-10

    Madeleine Ågren (Maduska)
Den lyser av den starka glädje som föds samma stund som tanken på ett barn. Minns jag ! :-)
2008-12-10

  Ola Rydberg
Otroligt vackert
2008-12-10

  Eva Langrath VIP
Vacker

Eva
2008-12-10

  anita VIP
Härliga rader och var mycket bra skriven.
2008-12-10

  lyckeli
vill osså ha en bebbe ju..

härliga rader!
2008-12-10

  Njord
Mycket vacker text
2008-12-10

  Gryft
Vacker..
2008-12-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Havanna!

En underbar kärleksförklaring och invit! Oemotståndlig! Hälsar Fredrik
2008-12-10

  Elaine.S VIP
Snyggt och längtansfullt i sin kärlek....innerligt vackert!!
2008-12-10

  Svartsilver
jag älskar denna dikt !
jag bokmärker den:)
2008-12-10

    Lars Gullberg
Rader som är så existensiella och ensamma på nått sätt. vet inte varför jag får den känslan, men det är en känsla inom mej. en känsla av existens, liv.

älskar dessa rader

// Lasse
2008-12-10

  Mygg
Ja, så fin!!!
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna