Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte sett solen på ett tag nu, jag vet ju att den finns hos någon annan just då när det är mulet här, kanske att du som har den kommer att tröttna på den och gripas av lust att som 'skicka vidare'? Tröttna isåfall gärna redan idag, skicka solen hi


Något litet om kärlek II





Jag förstår varför
katter har behov
av människor, att

vara i deras
närhet, men vad
människor ser i

sitt umgänge med
katter, förstår jag
rakt inte alls




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-10 11:43



Bookmark and Share


  WhiteTrashBastard
jävligt tänkvärt..
en katt hoppar på och biter av strupen när man minst anar
det..opålitliga..lite som vissa kvinnor jag mött-..
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP