Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre dagar in i tiden


Skulle vi älskat
långsamheten
tre dagar över tiden

ännu

så föll mörkret över dagarna
mitt farväl


ännu


Ser mig kärleken ´
väntad

tre dagar in i tiden





Fri vers av korpfjäder
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-11 14:23



Bookmark and Share


  Mona*
Tycker om. Kärleken, nu, då, alltid.
2008-12-11

    ej medlem längre
Stämningsfullt ... och vilken vacker titel!
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder