Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ljus

 


alla tankar kolliderar ständigt
om bara saker var annorlunda
så mycket försvinner i ilska
nu har jag förlorat mig själv

jag nekar mig själv lyckan
på alla krav jag ställer på mig
ensam i tystnaden gråter jag
för den ensamma själen som

ÄR JAG

du skänkte mig en hand
ledde mig mot ljuset
för en tid nu har våra själar
bundit oss samman till ett

för var dag som går växer kärleken
till ett starkt obrytbart band
mitt väsen omfamnas av ett rosa
skimmer av lyckan om att få

ÄLSKA DIG

få drömma om en framtid i din
famn tills döden skiljer oss åt
att dela din glädje och sorg i
en framtid för evigt ditt hjärta
 
våra drömmar bins samman om
att få vara ett evigt VI
jag vandrar inte längre själv i
mitt mörker nu har jag dig


                Att vandra med i ljuset

 




Fri vers av Ladyissiues
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-12 02:24



Bookmark and Share


  Maria T
Någon att älska.
Någonatt vandra med i ljuset.
Du skriver så fint.
2009-05-30

    Johnjohn
Så innerligt kärleksfullt du stilla dansar iväg dessa ord till mig som läsare.....otroligt snyggt *applåd
2009-05-05

  [ShadowWalker]
Finns bara ett ord...

KÄRLEK

Det säger verkligen så mycket och det är så starkt, fina formuleringar och snyggt uppställt med egen prägel.

Tack!
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues