Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte så mycket som behövs

 

en av dem jag saknat mest

hörde av sig en kväll

och min glädje blev

nästan gränslöst stor

 

så lite behövs det för att glädja mig

 

nog är det

beklämmande

hur lätt man blir

bortglömd när det

är just nu människor

behövs som allra mest

 

men alla har väl nog med sitt eget liv

 

tills de

kanske får uppleva

hur livet kan grina

även åt dem

 

ödet drabbar oss alla

ingen kommer undan

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-13 11:56



Bookmark and Share


  Gunnar Norrman
Så sant. Lite vänlig omtanke är allt som behövs, och det kan värma så mycket!
2008-12-13

  Njord
Jag har alltid tyckt att om man vill ha kontakt så får man själv hålla den. Livet kan vara svårt för alla, så man vet inte alltid varför vissa goda vänner plötsligt slutar höra av sig. Så sådana som är viktiga får man hålla kanalerna öppna till.
2008-12-13

  Miss Mod
Nej, ingen kommer nog undan.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP