ett fint minne..

och fortfarande vänner..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett fint minne..

och fortfarande vänner..




när vi möts

 

 

 

fortfarande du

smärtar

långt inne

 

 

men samtidigt

glädjer

mitt sinne

 

vi passar bäst

åtskiljda

bara som ett minne

 




Övriga genrer av emilf77
Läst 519 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-12-13 13:59



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Det behövs inte många ord för att visa
en känsla - mycket bra
2009-07-15

  Alva Blästa
mmm, njuter.
välformulerat och insiktsfullt.
2009-03-13

  maryann
mycket insiktsfullt
2008-12-26

  Maria T
Vackra ord om ett vackert minne.

God Jul
2008-12-25

  sachie
Kärleksfullt på avstånd. ^_^
2008-12-22

  Rolfsdotter
Kärleksfull insikt!
2008-12-14

    Lindizz
Mycket fina rader, med stark känsla i orden.
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77