Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första sonett jag skrivit, so don't judge me too hard.


Sonett till John

När jag vaknade i denna vintervärld
Och vandrade igenom kyla och snö
Just då fann jag lockningen av vårens tö
Så jag började på en evighets färd

Jag mötte dig där ibland sol och drömmar
Vi lät detta växa och vi lät det gro
du gav mig hoppet åter och en ny tro
du håller ihop mig som tygets sömmar

Hösten kom med döden genom röda löv
Men då mellan oss föddes något helt nytt
Vägarna hade jag ännu ej vandrat

Du gör mig inför dödande smärtan döv
Jag har från dödens väg till livets väg bytt
Nu när du har för mig kärleken klandrat




Bunden vers (Sonett) av Malin Bengtsson
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 18:49



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket vackert och bra skrivet!
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Malin Bengtsson
Malin Bengtsson