Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

etthundraelva

idag: 111 fina dagar med dig
och jag har aldrig saknat en människa som jag saknar dig
det svider som ett jävla plåster man måste dra av fort
och det river som sand i halsen
det skaver som lösa nagelband

idag: 12 oändliga dagar innan du är här
och jag har aldrig saknat en människa som jag saknar dig
när jag drömmer så är du här
och när jag vaknar är jag ensam
hela rummet är kallt och atmosfären vill dra iväg mig

idag: alla återstående dagar, så är det du och jag
för jag har aldrig älskat en människa som jag älskar dig




Fri vers av Malin Bengtsson
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 00:47



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
"det river som sand i halsen
det skaver som lösa nagelband"

gillar ditt sätt att associera här!
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Malin Bengtsson
Malin Bengtsson