Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Dedicerad till mig själv)


Fekalisk skugga

 

Den enda anledningen till att poesin anses död
är att många förväxlar tarmens rörelser
med hjärtats oroliga längtan

Det lustfylllda behovet av att skita
överskuggar den lilla fliken
av möjlig himmel

 

 




Övriga genrer av Pitbullpudelns kärna
Läst 398 gånger
Publicerad 2009-03-19 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna