Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur många alias får man ha egentligen ??


Fejk alias

Jag bara undrar, hur många alias får man ha på detta stället, det finns en som har minst 4 st, på en är hon hur trevlig som helst, på nästa är hon djävulen själv, på den nästa snokar hon bara runt på och på en skriver hon själv dikter och annat på.

Men denna människa är ingen som ska få vara på nätet överhuvudtaget, hon borde bli portad härifrån, precis som hon blivit spärrad från andra ställen på nätet och allt pga trakasserier, olaga hot, smutskastning, skitsnack och hon har tom beställt saker i andras namn, där hon fått saken och den andra parten fått räkningen.

Helt skogstokig är människan, tror att hon kan göra precis som hon vill med vem hon vill, men en dag kommer hon också att möta sin överman, någon som fullständigt skiter i henne och hennes hot om polisanmälningar hit och polisanmälningar dit, undrar just vad polisen tänker, varje gång, de hör hennes röst.

Eller är det hennes älskade sambo som får rensa upp all dynga som hon sprider efter sig, han kan ju inte vara klok som bor ilag med den där, men man blir väl som de man umgås med, han har väl inget annat val, för annars får han väl stryk, stackars sate, jag tycker i ärlighetens namn synd om karln.

Ingen egen vilja överhuvudtaget, hennes ord är lag.




Övriga genrer av Hugos matte
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-15 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte