Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inuti i mig


Tiden står stilla

Tiden den står stilla,
väntar på något,
tror jag.

Vad väntar den på?

Sakta rinner tiden sin kos,
jag gör inget för stoppa den,
den bara försvinner.

Tiden rinner mig ur händerna,
jag kan inte ta fast den,
önskar jag kunde.

Det finns så många måsten,
sånt som man borde göra,
men orken eller lusten infinner sig inte.

Man måste ta sig i kragen,
man måste börja leva,
man måste göra något vettigt,
man måste göra något nyttigt,
man bara MÅSTE DET.

Man är inte värd något annars,
man är inte någon annars.




Fri vers av Hugos matte
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-03 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte