Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvättstugor=panik, ska dit ikväll.


I tvättstugans mörker

I tvättstugans mörker...där händer det grejer,
inget man åt någon säger.

I tvättstugans mörker...där finns han,
hans äckliga fingrar rör mig överallt där han kan.

I tvättstugans mörker...är jag ett barn,
bara ett skal av mitt forna jag.

Där finns minnen...sparade i evighet,
tvättstugans mörker är beviset på föräldrars svaghet.






Fri vers av Hugos matte
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte