Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nått jag aldrig känt som barn


Trygghet

Trygghet,
visst är det viktigt,
något riktigt,
något som man borde haft.

Trygghet,
som barn,
som vuxen,
som individ.

Trygghet,
vet knappt vad det är,
vet att många har det,
eller i varje fall haft det.

Trygghet,
är att man vet att nån finns där för just dig,
som tar upp dig,
då du ramlar,
då du famlar,
efter svar.

Trygghet,
borde man få av mor och far,
det fick inte jag.

Trygghet,
fick jag då jag träffa min man,
fick jag då jag insåg att min mamma var psykiskt sjuk,
hon kunde inte göra annat än det hon gjort.




Fri vers av Hugos matte
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-03 15:07



Bookmark and Share


    Malin_74
Mycket bra text!
2009-04-06

  Fånga dagen
mycket starkt och smärtsamt skrivet
och jag kan bara säga att jag känner igen mig så väl
applåd
Mvh Anna-Karin
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte