Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever också


Blir lika förvånad varje morgon.
Jag lever, fast jag nästan
dör sju, åtta gånger varje natt.
Men nu har jag levt så länge att
det faktiskt finns en viss realistisk
möjlighet att Rädslan att dö och
och Döden himself helt plötsligt
skulle mötas där...i min säng.
Just när jag sover som bäst.
Och de skulle slå sina påsar ihop
och göra slag i saken. Det är det
jag inte gillar. Att dom eventuellt
fattar beslut som jag inte är delaktig i.
Jag vill bli hörd i "sak" innan det
slutliga beslutet tas.
Hinna fixa till håret och så där...
Njaaa, nåja, det ordnar sig väl....
efter detta törs jag inte gå och
lägga mig. Ångesten kom just in
i rummet. Sitter på min axel och hoar.






Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2008-12-15 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP