Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag att välja bort

 

när glädjen kommer

fyller den hela mig

längst ut i fingerspetsarna

spritter lyckokänslor

 

när sorgen kommer

genomfars hela mitt jag

ända ut i fingerspetsarna

sorg tar ut sin rätt

 

att livet skulle kunna bli så svårt

att det skulle kunna göra så ont

 

har jag tänkt många gånger

och kommit fram till att om

man får mycket av det ena så

får man mycket av det andra

 

och vem är jag att välja bort glädje och lycka




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-16 12:55



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Utan mörker
finns inte ljuset.
Utan sorgen
finns inte glädjen.
Sägs det.
Fast jag väljer hellre
glädje och ljus när jag kan.
2008-12-17

  Eaglemountains VIP
Känslor kommer, känslor går, de går inte att stoppa eller välja bort någon känsla ....
2008-12-16

  Ilona _L
Yin o Yang osv...
Så klokt o sant!
2008-12-16

  Eva Langrath VIP
Livsvisdom, livets ständiga vågrörelse.

Eva
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP