Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet

Känns som att man inte får någon luft.
Man skriker & man gråter men känslan försvinner inte.
Känslan att man inte passar in.
Känslan att man inte är välkommen.
Känslan av att en tår kommer ner från ens kind.
Känslan när en knytnäve kommer i magen.
Alla är emot något.
Alla är emot någon.
Man försöker & försöker men det försvinner inte.
Allt som man nått upp till som barn försvinner inom några minuter när man ligger där på backen med blodfläckar på kläderna & en blåtira på ögat.
Ingen märker att man ligger där, ingen märker att man inte är där.




Fri vers av Katten93
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-12-16 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten93
Katten93