Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårblänk

 

 

 

ensamt ljus

bryts i tusen fragment

 

skingras och återsamlas

 

 

till regnbågsgloria 

 

 

 

 

 

ett prisma av sorg




Fri vers av -Jokke
Läst 608 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-16 22:09



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Du fångade orden jag har letat efter som beskriver just det som händer precis innan en tår rinner ner från ögat, helt Perfekt!
tusen applåder och en kram/Ammie
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke