Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite ord

En grå, melankolisk och mystisk himmel

krackelerar ovan ett stormande och dramatiskt hav

Ett ensamt skepp driver med vinden

kalla, kalla själars påtvingade

Tysta, bedövande skrik

Manipulerade av hoppets ljus

Förevigt fördömda




Övriga genrer av Rasmus Ström
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-12-17 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström