Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans begär

Jag kan inte se genom mörker, men har det på känn.
Att du står där.
Nu
Lurar och fnissar, i trosor och bh.

Saknar din attityd, din vrede, ditt intellekt och dina trasade armar att smeka, återge den kärlek du förnekade dem.




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-23 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström