Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående rus

Jag var idag...igår. Det hade jag tänkt,
häromdagen.
men misstog mig.
Jag har bestämt mig för att tänka, fokusera, känna adrenalinets rus

Vibrationer i huvudet, värmer och stärker
min instinkt
Vill se dig strippa, ta av dig de där jeansen och ge mig
Vad en man behöver




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-22 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström