Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster i Mig

First question asked, vacuum.
Silence & silver.
Shining like your glass-mind
Fragile & transparent

Bended copper pipes, smoked and warm
Soft & steady
Summertime blues




Fri vers (Fri form) av Rasmus Ström
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-19 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström