Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väv av vänskap

Jag väver en väv av vänskap
med bara starka garner i
men mattan jag gör är mjuk och skön
med flera färger i.

Pålitlighet är den första
färg som jag måste väva in
och se'n kommer garnet Ärlighet
och Värme från mitt sinn.

Ett nystan utav Gemenskap
krävs för att göra mattan hel
hoptvinnat med Kärlek villkorslöst.
Då blir mattan inte stel.




Fri vers av Marianne M.
Läst 450 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-18 00:06



Bookmark and Share


  Svartsilver
söt liten text:)
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne M.
Marianne M.