Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara en "late bloomer". Ingår i diktsamlingen "Olika sidor av mig".


Långsamt växande

En långsamt utslående blomma
det är vad jag har varit
men nu står jag här fullt utslagen
i all min prakt

En långsamt mognande frukt
det är vad jag har varit
men nu är jag vuxen, fullmogen
i skördetid

Ett långsamt växande träd
det är vad jag har varit
men nu står jag lång och ståtlig här
i all min prakt




Fri vers av Marianne M.
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin text! Frukter som fått mogna i sin egen takt är bra mycket godare och innehåller fler vitaminer och andra näringsämnen än de som på tvingats växa i snabbare takt eller manipulerats på andra sätt, är det inte så?
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne M.
Marianne M.