Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luddiga sömnlösa tankar


jag har en tavla på min vägg
en liten, liten tavla

den föreställer ett får
med läskigt lång kropp
och små, små ben

den betyder inte ett smack för mig

jag undrar varför den sitter på min vägg

den är ju bara så grotesk och ullig

... påminner mig lite om livet

fast ramen är fin...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-18 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen