Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycklig är jag


Hon älskar mig

Hon

perfekta lilla varelse
vacker som tusen vallmofält
som pudermoln på himlen
som vårens första blommande
äppelträd
oskyldig som blomman på ängen
som lövet för vinden
som regndroppen ljudlöst faller

hon

är barnet som skrek LIV
i mitt öra
som öppnade ögon
snurrade huvud i hundra varv
snurrigt
utan navelsträng runt hals
utan defekt som kunde slitit
mitt hjärta itu

Hon är livet
och himlen
och havet
och den ömma ömma
kärleken



och







hon älskar mig




Fri vers av Havanna
Läst 336 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-19 10:39



Bookmark and Share


  JNI
otroligt vackert formulerat !
2008-12-20

    Madeleine Ågren (Maduska)
Undra på
att hon älskar dig!
2008-12-19

  Larz Gustafsson VIP
En underbar insikt som värmer.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna