Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om de riktigt onda människorna var någon annanstans åtminstone på jul




Ondska

 

 

det förefaller mindre svårt 

att dölja ondskan 

bak tomtemasken

 

än då

ansiktets nakenhet

avslöjar den




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-19 15:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det skulle man kunna önska....men de är där de inte ska vara oftast... det är en del av ondskan.
Mycket vackert poetat Ulla!
2008-12-19

  Bibbi VIP
"Tänk om de riktigt onda människorna fanns någon annanstanns åtminstone på jul"
Så typiskt Din alltid så sprudlande humor...
Ja,"vad dolt är skall bli uppenbart"...
Det är bara att se tiden an, Ulla...ha, ha, ha!
Applåd!
2008-12-19

  Eaglemountains VIP
Det ligger så mycket i denna poesi .....i dessa ord .....
2008-12-19

  Eva Langrath VIP
Tack Ulla, mycken förljugenhet göms bakom fagra ord under julen.

EVa
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP