Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kommer till mig när min två månader gamla son somnat vid mitt bröst.


Späda andetag

små puffar livets andetag
som somnat mitt i friden
blåser svalka för ett mjölkstänkt bröst
där jag vill frysa tiden

och alla ord ryms i en enda röst
som vågar be om närhet, mat och tröst
du saknar stolthet
trots att du aldrig hört dess namn
kära
väx dig aldrig för stark för moderns famn




Fri vers av Elna
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-19 18:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja frys tiden Elna....den är så underbar den där stunden med det späda barnet vid bröstet
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Elna
Elna