Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tttrrrööötttttt


abc 123 och abc igen (misslyckat) nu lyckat...

As breaking could diffuse
everything fades
good hope, intense jealousy

kamikaze leapfrog
mesmerize none

oblivious politician quit
ransom sought
taken... understood...

vacuum worthy xenophobes
yes?

... zebra

___________

one of us
multiplied to two
became three with little effort
four weeks later
five people said
six simple words
the seventh was goodbye
... eight years ago
and nine lifetimes later
none survived

____________

att bara cykla...
det enklaste... fridfullaste...

gå hem...
i jakten kallar lättnad... mättnad...
normalitet
... ovanan pressar

Q reser sig... tar upp väskan...

... walraffad?

Xerxes yttrar
-zebror?!
...
-... året är över


/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-20 03:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag baxnar och böjer knä inför en storhet som denna, här flyter ordrik flod så fint längs tänkta stränder att en vanlig amatör får blossande kinder av blygsel över att ha försökt utöva denna konst själv...
stycket förtjänar sina
trenne körsvenner med
nyavverkat timmer samt
trenne liljor inristade i ändvirket
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen