Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du sitter vid middagsbordet går jag på tivoli

 

 

 

 

förnuftet dansar bort

rinner långsamt ur

svettig kropp

 

 

 

 

 

 

följ bara skyltarna

så är du

 

 

 

 

 

 

 

välkommen till

 

 

 

 

 

 

 

 

lustiga huset

 

 




Fri vers av -Jokke
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-20 18:10



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Jag som trodde jag växte upp i det huset? Hmm! Finns det många av samma sort? Fridfull jul och ett fredfullt år 2009/Ammie
2008-12-21

    ej medlem längre
Läckert!
Läckert flöde
och allting rinner fram till en skönt slut!
Grymt bra!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

-Jokke
-Jokke