Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Jag sitter här, det är sent
Ensamheten förtär, förgör mig
Jag tänker på dig

Jag sitter här och du
På andra sidan jorden
Du är så nära, men ändå
Så långt bort

Jag kan se dig
Men inte ta på dig
Ensamheten dödar mitt inre
Jag önskar du vore här
Se mig, rör mig, älska mig!

De sa så
De gjorde så
De förstörde mitt liv
Bygg upp det igen
Hjälp mig, min älskade!
Du, om någon, kan hjälpa mig

Se mig, rör mig
Älska mig, som ingen annan gjort
Få mig att leva igen
Få mig att se, att röra, att älska!

Jag vill hjälpa dig
Berätta för mig
Få mig att förstå!
Vad har hänt med dig?
Låt mig älska dig

Jag ligger här, det är sent
Jag kan inte sova
Ensamheten förtär, förgör mig

Jag skriver detta till dig
Kan du höra mig?
Kan du känna mig?
Kan du någonsin älska mig?

Ensamheten växer inom mig
Som ett hål, större och större
Jag faller i hålet
Längre och längre faller jag ner
Det finns inget stopp
Rädda mig, innan det är för sent

Mörkret är nära, den rör vid mig
Vid min själ och mitt hjärta
Jag kan inte andas
Låt mig få lägga mig ner
Låt mig få känna din beröring
Din kärlek

Det smakar salt
Tårarna rinner som aldrig förr
Hjärtat bankar som aldrig förr
När ett hjärtslag stannar
Börjar ett nytt att slå

Jag slutar nu
Ensamheten finns fortfarande kvar
Den försvinner nog aldrig
Hjälp mig få bort den

Älska mig för den jag är
Och lämna aldrig min sida
För jag behöver dig!!
Nu och för alltid!!!!




Fri vers av Shadowline
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-08-20 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowline