Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kanske förlora dig




Jag står i duschen
för att dölja för mig själv att jag gråter

Jag kippar efter andan
som om det inte fanns någon luft att andas

Jag kan inte le
kan inte lådsas att allt är bra

Det måste vara så här det kommer att kännas
om jag förlorar dig

Vad ska man göra om man ångrar sig?
Det går inte att göra det ogjort
Det är mitt straff

Tiden är det som gör ont i mig nu
Tiden som krävs för dig att förlåta

...eller inte förlåta




Fri vers av Delvis
Läst 524 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-22 07:58



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ooo det gör ont
2008-12-28

  Gunilla VIP
Ja, ibland är det bara tiden som kan
ge ett utslag.
Men att bara vänta, uthärda väntan,
är olidligt.
Tro det eller ej.
Allt går att förlåta
om den rätta ångern finns,
om det rätta hjärtat finns.
2008-12-22

  devilsangel
starka känslor i den här...snyggt framfört, känner igen mig och vet smärtan...låt tiden utvisa, allt kan läka om man bara vill...kram
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Delvis