Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som svar på din fråga om jag fortfarande gillar dig


De Tre Orden



Jag vill säga De Tre Orden till dig

Men är rädd att du inte kommer tro mig



Bara ett sätt att försöka få dig tillbaka



Men jag har redan tänkt

Och det är ett ärligt svar

Men jag säger det bara när du inte hör





Jag Älskar Dig




Fri vers av Delvis
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-22 12:26



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
*L*
Lite fegt ....
Men bra träning till dess
din älskade hör
och du samlat mod.
Fin!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Delvis