Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen





DU är min bästa vän

Jag älskar dig

och det tvivlar jag aldrig på







Men någonting har kommit mellan oss

Det har förändrat dig

Du blir aggressiv, elak och orättvis mot mig

Därför att du känner mig så väl

kan mig så väl







Det har ändrat dina prioriteringar

din livsstil

och jag hatar det









Något har kommit mellan oss







Alkohol




Fri vers av Delvis
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-05 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delvis