Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat gråter

Har du någonsin känt ditt hjärta gråta?

Mitt hjärta gråter
Jag vet inte varför
Det bara gör det

En ensamhet så stark
Att jag kan ta på den

Två själar, vilse, utan kompass
Det var väl så du sa

En hel evighet mellan oss
Mitt hjärta gråter
Nu vet jag varför

Du är en evighet ifrån mig
Får jag någonsin se dig,
röra dig, känna dig, älska dig?

Två själar med kompass
Kan hitta varandra
Men vi saknar kompass

Du vet nu, hur jag känner
Mitt hjärta tystnar
Ett stort svart hål
Slukar min själ

Den slukar mig inifrån
Snart finns det inget kvar
Rädda mig, innan det är för sent!!

Två själar, vilse, utan kompass
Det var väl så du sa till mig?!




Fri vers av Shadowline
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-08-20 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowline