Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bana väg för Herren

ett rum skall beredas
en nyframkomlig kyss gonatt

vem lyssnar till meritlösa?
det finns de som inte kommer oinbjudna

uppmaningen som burits under huden
bärs nu från hud till tårar
från oansedd till aktad

vem lyssnar till de stinkande?

det kallas riket upp och ner
och bärs i kroppar…
…om någon frågar…

men även de upprätta
vet att rätten
vet att villigheten
vet att kyssa sönerna gonatt




Fri vers av Elna
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-12-22 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elna
Elna