Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina sorger

jag har sett det förr

dina steg på darriga ben när du flyr
från verklighet och fördärv

dina matta ögon när du bedövar
din sorg och din saknad

jag har sett det förr

hur du famlar i mörker
fylld av desperation och iver

rustet framkallar din bön, låt mig få smaka på livet
bara en liten stund

imorgon är en annan dag, imorgon är framtiden
skjut upp den lite till och låt mig få smaka på livet
bara smaka
igen

jag har sett det förr
och när ska du inse?


att dina sorger kan simma, älskling




Fri vers av Dancing in the dark
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-23 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dancing in the dark