Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt dem är Du

likt smulor i sängen

som skaver och irriterar

så är också du i mitt inre

jag gör så gott jag kan

skakar och borstar

för att få dem att försvinna

alltid strös det nya

dessa smulor

som svider och gör ont

likt dem är du i min själ

skapar skavsår utanpå och inne

jag hatar smulor i sängen

du vet




Fri vers av Dancing in the dark
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dancing in the dark